No items found.

Het huis

Le Noyer (gebouwd in 2010) ligt aan de rand van het middeleeuwse dorp Désaignes, in het hart van de groene Ardèche. 

Vier slaapkamers, twee badkamers

Het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Elke slaapkamer kan worden ingericht met twee éénpersoonsbedden of een groot kingsized tweepersoonsbed.

Eigen waterval

Via een houten trap kom je vanuit de tuin bij de beek Le Sialle. In die beek, direct naast het huis, is een privé waterval en een beschutte plek om te poedelen. In de zomer kan de waterval door de droogte flink afnemen qua grootte. 

Prachtige omgeving

Het dorp Désaignes ligt op een hoogte van 520 meter. Désaignes is een ‘village de caractère’ en heeft daarmee een beschermde status. In het hart van het dorp ligt een kasteel, ingericht als streekmuseum.

Gebouwd in 2010

Le Noyer heeft de traditionele Ardèchoise architectuur in combinatie met moderne open en ruimtelijke elementen. In de zomer is het huis heerlijk koel en in de winter aangenaam warm.

Het huis is te huur van zaterdag tot zaterdag

Locatie

Het huis ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de Route du Soleil.

Wat huurders zeggen

“Ideaal voorzien voor twee gezinnen

“Le Noyer is een heel aangenaam, ruim huis. Ideaal voorzien om op vakantie te gaan met twee gezinnen, doordat boven de kamers gescheiden zijn door de beide badkamers. Zo is er voldoende privacy voor beide gezinnen. Ook de praktische uitrusting die in de keuken en aanpalende berging aanwezig is, sloeg ons met verstomming. Kruiden, voldoende kookpotten, vaatwastabletten, handdoeken,… het is er allemaal! En er zijn 2 ijskasten, super als je met 8 personen er verblijft.”

Nelly
Huurder Le Noyer

Veelgestelde vragen

Hoeveel slaapkamers heeft het huis?

Le Noyer heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Elke slaapkamer kan worden ingericht met twee eenpersoonsbedden of één groot tweepersoonsbed. Eén slaapkamer heeft daarnaast een babybedje. Op de begane grond bevindt zich een extra toilet.

Wat moeten we zelf nog meenemen?

Het huis is voorzien van alle bed- en badlinnen. Een eigen handdoek meenemen is dus niet nodig. Er is een wasmachine aanwezig. De keuken is voorzien van alle benodigdheden om uitgebreid te kunnen koken.

Is het kraanwater drinkbaar?

Het leidingwater is 100% bronwater, afkomstig uit de gemeentelijke bron van Désaignes. Het is veilig drinkwater en goed van smaak.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Le Noyer wordt verhuurd van zaterdag tot zaterdag. Je bent welkom vanaf 16.30 uur. Tot die tijd wordt het huis schoongemaakt. Je wordt verzocht te vertrekken voor 09.30 uur.

Is er een internetverbinding aanwezig?

Sinds juni 2023 is er een snelle internetverbinding van Starlink. Er is een mesh-netwerk voor snelle wifi door het hele huis, alsmede de mogelijkheid van een verbinding met een ethernetkabel. Ook is er een televisie met Chromecast en losse HDMI kabel, zodat je eigen series en films op het scherm kunt tonen. We ontvangen geen Franse of Nederlandse televisiezenders.

Hoe wordt het huis verwarmd?

Het huis wordt verwarmd door een grote houtkachel. Bij aankomst krijg je instructies over hoe deze te gebruiken. Verder is op meerdere plekken elektrische verwarming aangebracht.